Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині вперше відбувся турнір на Кубок Дергачівського міського голови Вячелава Задоренка з гри у пейнтбол

Новини
15.10.2021
15 жовтня на стадіоні Токарівського ліцею відбувся урочистий захід та турнір зі спортивної гри у пейнтбол, присвячений Дню захисників і захисниць України, Дню Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
 
Присутні на заході міський голова Вячеслав Задоренко, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва, депутат міської ради Ігор Нікольченко, перший заступник голови Харківської районної державної адміністрації Володимир Усов та протоієрей, настоятель Свято-Олександро-Невського храму Павло Протопопов привітали присутніх зі святами, а команди із такою чудовою можливістю проявити себе, побажали успіхів, сили, наснаги для перемоги, а також висловили сподівання, що подібний турнір стане традиційним для нашої громади.
 
Захід відбувся за ініціативи міського голови Вячеслава Задоренка, за фінансової підтримки депутата міської ради від Блоку Світличної «Разом!» Ігоря Нікольченка. Організатори дійства – староста Токарівського округу Вікторія Колодочка та завідувач Токарівським клубом Андрій Поздняков.
 
У турнірі взяли участь команди Козачолопанського, Слатинського, Прудянського, Руськолозівського та Проходівського старостинських округів.
 
За результатами гри переможцями турніру стали такі команди:
I місце – команда «Панда та ведмеді», Слатинський старостинський округ;
II місце – команда «Іскра», Прудянський старостинський округ
III місце – команда «Вимпел», Токарівський старостинський округ.
 
Команда-переможець та призери змагань отримали грошові винагороди, кубки та медалі.
Переконлива перемога команди «Панда та ведмеді» забезпечила те, що наступного року приймальною стороною у проведенні турніру-2022 за Кубок Дергачівського міського голови з гри у пейнтбол запрошено бути Слатинський старостинський округ.
 
Усіх гостей свята частували смачною козацькою кашею та гарячими напоями.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше