Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині відзначили Міжнародний Олімпійський день

Новини
23.06.2023

Міжнародний Олімпійський день відзначають щорічно 23 червня. Саме цього дня 1894 року відродився Олімпійський рух сучасності – запорука масового спорту, здорового способу життя та миру на всій планеті.

Національний Олімпійський комітет України 29 раз відзначає цей день під гаслом «Україна в колі друзів – рухаємось до Перемоги і Миру!»

В умовах жорстокої російської агресії, коли наші воїни мужньо боронять незалежність України, а українські атлети своїми здобутками прославляють нашу державу у світі, Дергачівська громада відзначає це свято велопробігом заради миру та у пам’ять про загиблих героїв-земляків.

Спортсмени та активісти громади проїхали велопробігом від зруйнованого Будинку культури до міського стадіону «Авангард», де підняли прапори олімпійського руху, України та рідної Дергачівщини. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє.

Також учасники велопробігу схилили голови та поклали квіти на Алеї слави героїв-земляків. Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на рідній землі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше