Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині відбувся фестиваль самодіяльної української народної художньої творчості

Новини
13.10.2021
 
Почесні гості фестивалю секретар міської ради Світлана Кучеренко та заступник міського голови Лариса Несміян привітали всіх присутніх та провели церемонію нагородження.
 
13 жовтня в міському Будинку культури відбувся традиційний фестиваль «Козацька родина» з нагоди святкування Дня захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
 
У 12-му фестивалі продемонстрували своє творче надбання дванадцять яскравих самодіяльних колективів з різних куточків громади, багато талановитих виконавців різних вікових категорій від дошкільнят до ветеранів художньої самодіяльності.
 
Саме такі заходи сприяють процесу відродження національної й людської гідності, патріотизму, згуртованості жителів міста та старостатів навколо об’єднуючої ідеї – багатогранної української культурної спадщини дергачівського краю.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше