Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині відбулося свято вшанування обдарованої, креативної й талановитої молоді

Новини
27.08.2021
27 серпня в Дергачівському будинку культури зібралися на яскравому святі «Обдарована молодь – майбутнє Дергачівщини» керманичі та освітяни громади, учні, вчителі, батьки.
 
Вячеслав Задоренко, Євген Шатохін та Тетяна Дударєва привітали обдарованих учнів з першими кроками у світ інтелекту, спорту і творчості та побажали наснаги, успіху в досягненні дитячих мрій і сподівань. Керівники громади провели церемонію нагородження Подякою міського голови та Сертифікатом на отримання грошової винагороди від Дергачівської міської ради.
 
Грамотою управління освіти, культури, молоді та спорту за високий професіоналізм, вагомі результати у роботі з обдарованою молоддю та значний внесок у розвиток освіти Дергачівської міської ради відзначено наставників, які підготували переможців обласних, Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних та творчих конкурсів, спортивних змагань.
 
Аматорські колективи громади й талановиті вокалісти подарували всім присутнім святковий концерт.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше