Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині відбулися заходи з нагоди свята останнього дзвоника

Новини
27.05.2023

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко привітав школярів та випускників Прудянського ліцею зі святом останнього дзвоника! 🔔

Прудянка – найбільш постраждале селище Дергачівської громади, де внаслідок російської агресії повністю зруйнована соціальна інфраструктура. Тому керівництво Прудянського ліцею звернулось до Дергачівської міської ради з проханням надати захищене приміщення для проведення цього свята у Дергачах.

Ми провели свято останнього дзвоника у дитячій кімнаті на базі одного з міських бомбосховищ. Нагородили найкращих учнів, а також вчителів, які в умовах війни продовжують сумлінно виконувати свої обов’язки, готуючи молоде покоління до тернистого дорослого життя.

Діти, батьки, вчителі Дергачівщини! На жаль, цього року з міркувань безпеки ми не можемо зібратись разом дружньою родиною на міському стадіоні «Авангард», щоб відсвяткувати останні дзвоники та випускні вечори, як це було за мирного життя. Водночас, ми не маємо сумнівів, що це життя обов’язково повернеться завдяки перемозі України! 

Щиро вітаємо усіх вас із завершенням чергового навчального року! Дякуємо за ваші посмішки! Нехай період літніх канікул принесе вам задоволення від довгоочікуваного відпочинку!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше