Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині почали працювати поліцейські офіцери громади

Новини
20.12.2023

Відсьогодні на Дергачівщині почали працювати поліцейські офіцери громади.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» дозволяє представникам територіальної громади брати безпосередню участь як у конкурсному відборі поліцейських офіцерів, так і у координації їхньої роботи. Відповідний меморандум про співпрацю начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко підписав з керівництвом Національної поліції в Харківській області у червні цього року.

Протягом декількох місяців Дергачівська міська військова адміністрація виконала усі підготовчі роботи, і тепер 6 офіцерів громади приступають до виконання своїх обов’язків, а ще 2 розпочнуть працювати незабаром. Під їхні потреби міською радою були виділені службові приміщення. Коштами місцевого бюджету приміщення були обладнані меблями, комп’ютерами, оргтехнікою, а також для кожного поліцейського було придбано службовий автомобіль.

Офіцери працюватимуть у старостинських округах, будуть на постійному зв’язку зі старостами, працівниками старостатів і місцевими мешканцями, тому люди знатимуть кожного з них в обличчя. Їхні основні зусилля будуть спрямовані на профілактику правопорушень і координацію з іншими силовими підрозділами.

Поліцейські офіцери громади мають стати помічниками для людей у вирішенні побутових та соціальних проблем.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше