Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дергачівщині освітяни пройшли курс підвищення кваліфікації

Новини
13.10.2021
Міський голова Вячеслав Задоренко, директор обласного центру зайнятості Володимир Міненко, заступник директора з навчальної роботи Центру професійно-технічної освіти Ірина Полуніна, директор Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Інна П’ятак, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва привітали освітян та побажали подальших успіхів та професійних досягнень!
 
З 16 вересня по 5 жовтня 20 вчителів освітянських закладів громади підвищували кваліфікацію за напрямом «Створення персонального інформаційно-освітнього простору сучасного педагога» у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
 
Навчання проходило під керівництвом досвідчених фахівців з використанням сучасних інтерактивних методів. Слухачі успішно склали іспит та отримали посвідчення про підвищення кваліфікації.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше