Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На базі Спортивно-оздоровчого комплексу «Зевс» відбувся кібертурнір з велоспорту «Рухайся заради майбутнього»

Новини
03.12.2023

2 грудня на базі Спортивно-оздоровчого комплексу «Зевс» відбувся кібертурнір з велоспорту «Рухайся заради майбутнього», організований «Зевсом» спільно зі спортклубом «Чемпіон» 🚴

35 учасників – дітей різних вікових категорій – змагалися між собою та з гравцями зі всього світу у велоперегонах на інтерактивному тренажері, а також випробували власні вміння на туристичній смузі перешкод і в командній грі петанк.

Велосипедний спорт завжди користувався великою популярністю на Дергачівщині, а тепер, завдяки сучасним технологіям, навіть зима не стане на заваді його прихильникам! Для подальшого розвитку секції велоспорту начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко передав директору КП «СОК "Зевс"» Віктору Гилуну сертифікат Дергачівської міської ради на придбання 8-ми нових велотренажерів, на яких учасники секції зможуть займатися за будь-яких погодних умов, зокрема брати участь в онлайн-змаганнях.

Окремо дякуємо громадській організації «Ротарі клуб "Kharkiv International"», яка передала нашій велосекції 4 гірських велосипеди! Вячеслав Задоренко також підписав з «Ротарі» меморандум співпраці, спрямований на закріплення нашого партнерства у спільній реалізації соціальних та благодійних проєктів.

Шановні мешканці громади! Пам’ятайте, що спорт – це запорука здорової та сильної нації!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше