Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На базі Дергачівського ліцею №1 імені Данила Бакуменка відкрито кабінет безпеки

Новини
20.09.2023

✅ Вкрай важливо формувати культуру безпечної поведінки змалечку, тому знання основ цивільного захисту повинно бути пріоритетним з дитинства!

Сьогодні на базі Дергачівського ліцею №1 імені Данила Бакуменка було відкрито спеціальний кабінет безпеки, обладнаний необхідними матеріалами, посібниками та мультимедійними засобами для проведення уроків.

У цьому кабінеті дітей навчатимуть основ мінної, пожежної безпеки, першої домедичної допомоги тощо. На сьогоднішньому заході-відкритті кабінету працівники ДСНС провели відкрите заняття з мінної безпеки, а лікарі Дергачівської центральної лікарні на манекені у деталях показали надання серцево-легеневої реанімації.

Департаментом науки і освіти ХОВА Дергачівський ліцей №1 визначено опорним закладом безпеки, однак, під час повітряних тривог навчання проводитимуться у безпечних просторах на території міських укриттів. Користуватись устаткуванням кабінету безпеки зможуть усі освітні заклади громади.

Діти – це наше майбутнє, а їхня безпека – запорука успішного майбутнього! 💙💛

Відео з відкриття дивіться тут 👇

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше