Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На 90% виконані капітальні ремонтні роботи в їдальні Дергачівського ліцею № 2

Новини
06.08.2021
6 серпня очільник громади Вячеслав Задоренко разом з першим заступник міського голови, депутатом обласної ради Євгеном Шатохіним ознайомилися з процесом ремонтних робіт у приміщенні харчоблоку та їдальні освітнього закладу.
«Шкільна столова вже давно потребувала капітального ремонту. Для забезпечення повноцінного і здорового харчування учнів на проведення комплексного ремонту з місцевого бюджету було виділено кошти. Вже замінені комунікації, системи опалення і вентиляції, водопостачання та водовідведення, електричних мереж, замінена підлога та оздоблено стіни. Створюємо належні умови для організації харчування в освітньому закладі міста!» – зазначив Вячеслав Задоренко.
«Придбано якісне обладнання і меблі. На днях буде проведено монтаж кухонного обладнання: холодильників, морозильної скрині, посудомийної машини, електричної плити з духовкою, тістомісильної машини, водяних нагрівачів та інших приладів», – зауважив Євген Шатохін.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше