Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародна організація Corus International у межах реалізації проєкту «Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні» запрошує мешканців Дергачівської громади взяти участь у конкурсі мікрогрантів

Корисна інформація
26.10.2023

Міжнародна організація Corus International у межах реалізації проєкту «Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні» запрошує мешканців Дергачівської громади взяти участь у конкурсі мікрогрантів 🚜🌾

❗️ Інформація стосується місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які задіяні у виробництві сільськогосподарської продукції.

✅ Якщо ви фізична особа, яка здійснює ведення особистого сільського господарства та маєте земельну ділянку на праві власності чи користування, та / або постраждали від бойових дій і потребуєте відновлення втрачених активів, засобів виробництва, органічного виробництва у сфері сільського господарства та потребуєте коштів то цей Конкурс саме для вас.

🖍 Заявники мають відповідати наступним критеріям:
🔹 Проживати та / або бути офіційно зареєстрованими на території Дергачівської громади.
🔹 Мати не менше 3-х років досвіду ведення сільськогосподарської діяльності на території Дергачівської громади (ця вимога не стосується ВПО).
🔹 Обов’язкова співучасть у проєкті (грошова або негрошова) у обсязі не менше ніж 20% (можна більше).
🔹 Наявність банківського гривневого рахунку.

🖍 Вимоги до плану проєкту:
🔹 Грантовий проєкт потрібно реалізувати протягом 3,5 місяців, а його результати мають показати суттєве покращення активів заявника.
🔹 Всі активності потрібно виконати до 15 березня 2024 року.
🔹 Гранти, які залежать від агрономічного календаря та відкритого ґрунту (посів культур, засобів захисту рослин, тощо) не будуть розглядатись.

💰 200 переможців у конкурсі отримають грант в еквіваленті до 1000 доларів (у національній валюті), які потрібно буде використати на необхідну сільськогосподарську техніку, обладнання та матеріали.

✅ Старт прийому заявок - 20 жовтня 2023 року.
⛔️ Останній день прийому заявок - 5 листопада 2023 року.
🏁 Реалізація грантових коштів та втілення результату - до 15 березня 2024 року.

Корисні посилання:

🔗 Положення про конкурс
🔗 Заявка на отримання мікрогранту
🔗 Зразок заявки на отримання мікрогранту

Контакти організаційного комітету:

📩 logistdoradcentr@gmail.com
☎️ +38 (097) 683 82 02

Проєктні пропозиції мають бути подані в електронному вигляді на пошту logistdoradcentr@gmail.com до 5 листопада 2023 року. В темі листа потрібно зазначити: «Заявка на конкурс мікрогрантів, ім'я та прізвище».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше