Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міський голова зустрівся з лідерами учнівського самоврядування

Новини
02.12.2021
2 грудня лідери учнівського самоврядування Дергачів, Козачої Лопані, Токарівки та Прудянки завітали до Дергачівської міської ради і поспілкувалися з керівництвом громади.
Питань до очільника громади Вячеслава Задоренка, заступника міського голови Інги Токаренко та начальника Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяни Дударєвої було багато. Особливо цікавили відповіді на запитання щодо створення дозвіллєвих просторів для дітей та молоді. На зустрічі з лідерами учнівського самоврядування йшлося й про те, що зроблено міською владою, і що планується реалізувати.
Вячеслав Задоренко акцентував увагу на важливості думки молоді про перспективи розвитку Дергачівщини: «Ви повноправні члени громади, міста й старостатів. Влада завжди відкрита до діалогу та спілкування з молоддю та з усіма, хто прагне розвивати наш спільний дім».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше