Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міський голова Вячеслав Задоренко закликає всіх вакцинуватися від COVID-19!

Новини
08.09.2021
8 вересня міський голова Вячеслав Задоренко отримав першу дозу вакцини Pfizer та власним прикладом показав, що щеплення від COVID-19 робити необхідно.
 
«Минулого року я вже переніс цю хворобу, яка, на щастя, минула без значних наслідків для мого здоров’я. Проте, я вирішив щепитись щоб проявити турботу про здоров’я людей, які знаходяться поруч зі мною. Також сподіваюсь, що власним прикладом мотивую жителів громади отримати щеплення, адже на даний час вакцинація – найефективніший метод боротьби з пандемією», – зазначив Вячеслав Задоренко.
 
Разом із міським головою отримали щеплення і його дружина Карина, а також директор підприємства «Дергачікомунсервіс» Віктор Сучов з дружиною Яною.
 
☑️ Станом на 8 серпня у Дергачівській громаді щеплено 10857 осіб.
Нагадаємо, що щеплення від коронавірусу проводиться за попереднім записом.
Ви маєте можливість отримати детальну інформацію та записатися на вакцинацію в пунктах щеплення (розташовані в місцевих амбулаторіях загальної практики — сімейної медицини), з понеділка по п'ятницю, з 8:00 до 15:00, у суботу з 08:00 до 13:00:
?місто Дергачі, тел. (05763)-3-01-66;
?селище Козача Лопань, тел. (05763)-56-275;
?селище Слатине, тел. (05763)-41-979;
?село Руська Лозова, тел. (05763)-46-100.
 
Поки світ бореться з коронавірусом, вакцини лишаються найбільшою надією, щоб зупинити цю пандемію!
Усі вакцини — безпечні й ефективно формують імунітет!
Щеплення — добровільні та безоплатні!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше