Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міський голова Вячеслав Задоренко, депутати міської ради та керівники освітніх закладів громади відвідали Харківську державну зооветеринарну академію

Новини
20.04.2021

В.о. ректора Сергій Боровков ознайомив керівництво та освітян громади з матеріально-технічною базою академії: кабінетами, кафедрами, лабораторіями, гуртожитком, спортивним майданчиком.

Також Сергій Борисович проінформував представників Дергачівської громади про ситуацію, яка склалася в освітній сфері, а саме про умови роботи педагогічного колективу навчального закладу, його історичні витоки та становлення академії як державного вищого закладу з багаторівневою системою підготовки кадрів для агропромислового комплексу, за перспективними спеціальностями: «Біотехнологія та біоінженерія», «Водні біоресурси та аквакультура», «Лісове господарство», «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», "Ветеринарна медицина".

Вячеслав Задоренко зауважив на необхідності розвитку Дергачівської юнацької кінно-спортивної школи, реалізації спільних з громадою перспективних проєктів, проведення профорієнтаційної роботи, екскурсій, майстер-класів серед випускників освітніх закладів та розробці напрямів навчання під потребу місцевих роботодавців.

«Академія має потужну навчально-методичну базу. Це, передусім, висококваліфікований педагогічний колектив, міцні традиції та гарні перспективи для розвитку. Тому ми бачимо великі можливості для ефективної співпраці», – зазначив Дергачівський міський голова.

Захід відбувся з дотриманням усіх карантинних вимог!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше