Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міська рада та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним, близьким і колегам у зв'язку зі смертю директора Дергачівської центральної лікарні Дончака Дмитра Юрійовича

Новини
31.01.2022

Міська рада та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним, близьким і колегам у зв'язку зі смертю директора Дергачівської центральної лікарні, кандидата медичних наук, заслуженого лікаря України, почесного громадянина Дергачівського району Дончака Дмитра Юрійовича.

За роки 40-річної професійної сумлінної праці Дмитро Юрійович зробив вагомий внесок у розвиток медицини Дергачівщини, мав вищу кваліфікаційну категорію з хірургії та організації охорони здоров’я, неодноразово нагороджувався державними відзнаками за активну громадську участь, людяність, порядність та відданість своїй справі.

Усім, хто знав Дмитра Юрійовича, завжди не вистачатиме його широкої душі, справедливості, щирості, чуйності. Теплі спогади і світла пам'ять про нього – єдине, що може заповнити порожнечу від втрати.

Світла пам'ять про фахівця своєї справи, талановитого керівника, доброго колеги і друга назавжди залишиться в наших серцях.

Прощання з померлим відбудеться 1 лютого у Дергачівському будинку культури о 10:00. Проститися з Дмитром Юрійовичем матиме змогу кожен бажаючий.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше