Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканці Прудянського старостинського округу мають можливість належним чином оформити документи щодо пожеж в житлових будинках, будівлях та спорудах, які були пошкоджені або знищені у наслідок військової агресії рф

Новини
13.12.2022
❗️ Шановні мешканці Прудянського старостинського округу, інформуємо, що для вас існує можливість належним чином оформити документи щодо пожеж в житлових будинках, будівлях та спорудах, які були пошкоджені або знищені у наслідок військової агресії рф.
 
Матеріали складаються тільки у випадку, якщо безпосередньо відбувалося горіння. За підсумками оформлення пожеж, громадянам надається відповідний акт, що лише підтверджує факт виникнення пожежі.
 
За більш детальною інформацією звертайтеся за особистими номерами телефону представника ДСНС: (095) 665-55-84 та (066) 460-85-98, з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше