Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканці Дергачівської громади дізналися все про мінну безпеку безпосередньо від фахівців ДСНС

Новини
18.11.2022

Вже тиждень як на Харківщині триває робота позаштатних груп ДСНС, спеціально створених для підвищення рівня обізнаності різних категорій цивільного населення щодо ризиків, пов’язаних із поводженням з вибухонебезпечними предметами та зведення до мінімуму людських жертв на деокупованих територіях. Всього на допомогу харківським рятувальникам у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань мінної безпеки прибули 3 групи з Івано-Франківщини, Рівенщини і Полтавщини.

Зокрема на території Дергачівської громади сьогодні, 18 листопада, працювали представники Полтавського гарнізону ДСНС. Вони навчали тамтешніх мешканців правилам поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та поводження з ними. Рятувальники докладно розповіли про порядок надання домедичної допомоги постраждалим від мінновибухових пристроїв, показали макети боєприпасів і мін, нагадали про наявність підступних пасток-боєприпасів, що залишають по собі вороги.

За планом подібні навчання на території Харківської області триватимуть до кінця наступного тижня.

ГУ ДСНС України у Харківській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше