Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мешканець Дергачівщини проїхав більше 3 тисяч кілометрів на велосипеді через всю Україну, щоб зібрати кошти для наших Збройних сил!

Новини
25.08.2022

Півтора місяця тому Олександр Коломієць, житель міста Дергачі, поставив собі досить амбітну та сміливу мету – подолати велосипедом Україну від Сходу до Заходу, піднятися на Говерлу і повернутися до Дергачів, збираючи кошти на квадрокоптер для оборонців нашої держави.

🗨 «20 липня я виїхав з Дергачів. Проїхав через Полтаву, Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, піднявся на Говерлу, потім через Чернівці, Вінницю, Одесу, Кривий Ріг, Дніпро та Харків повернувся до нашого міста. Увесь шлях склав 3024 кілометри, які я подолав за 24 дні. Протягом поїздки вдалося зібрати 95 тисяч гривень», - коментує свою акцію Олександр.

🗨 «На зібрані кошти було придбано дрон DJI Mavic 3, який сьогодні ми передали одному із спецпідрозділів ЗСУ, що боронить Дергачівщину. Олександр – справжній герой тилу. Ця акція – свідчення справжнього патріотизму й самовідданості, показник того, що наші люди готові подолати будь-які перепони у боротьбі за свободу та незалежність України», - зазначив очільник громади Вячеслав Задоренко.

Міський голова вручив Олександру Коломійцю стяг Дергачівської громади, з яким Олександр буде підкорювати нові горизонти.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше