Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КП «Дергачіекоресурс» повідомляє про принцип дії публічного договору між громадянами та комунальним підприємством на надання послуги з управління побутовими відходами

Новини
18.07.2024

Шановні мешканці Дергачівської громади!

📝 Повідомляємо вам про принцип дії публічного договору між громадянами та комунальним підприємством «Дергачіекоресурс» на надання послуги з управління побутовими відходами (збирання, перевезення та вивезення).

Публічний договір – це договір зі споживачем на надання будь-якої послуги, який укладається одразу з усіма споживачами конкретної послуги без підписання письмового примірника. Така форма договору передбачена законодавством, зокрема частиною 3 статті 205, статтями 633, 634, 641, 642 Цивільного Кодексу України.

🔗 Зі зразком публічного договору можна ознайомитись на сайті Дергачівської громади за посиланням.

Мешканці приєднуються до публічного договору за допомогою заповненого додатку (заяви) до публічного договору про надання послуги з управління побутовими відходами. Такий метод дає можливість укладати договір дистанційно. Зразок публічного договору видається на руки абонентам за їх вимогою або надсилається абонентам разом з заявою в електронному вигляді.

Детальніше про процес отримання та заповнення заяви можна дізнатися за телефоном:
☎️ +38 (097) 436-63-48

Публічний договір є поширеною формою відносин між надавачами послуг і споживачами. Наприклад, користуючись громадським транспортом або послугами перукарень, магазинів, закладів харчування, ми не укладаємо окремий договір щоразу, коли отримуємо послугу.

Комунальне підприємство «Дергачіекоресурс» надає послугу всім мешканцям громади. У процесі життєдіяльності сміття продукує кожен мешканець, тому підприємство, на підставі розпорядження начальника Дергачівської міської військової адміністрації, надає свої послуги всім мешканцям без виключення, як приватних домоволодінь, так і багатоквартирних будинків. Відповідно, оплату за ці послуги мають здійснювати всі мешканці на підставі отриманих рахунків та квитанцій.

Відсутність сплати за вивіз та утилізацію сміття згідно з публічним договором є порушенням, яке тягне за собою адміністративну відповідальність і штрафні санкції. Жителі громади повинні розуміти, що сміття потрібно збирати, вантажити та вивозити на полігон для безпечного захоронення. Сьогодні безкоштовно не працюють ані люди, ані техніка. До того ж, підприємство сплачує податки державі та має багато інших витрат, які потрібно покривати.

Чиста громада – це результат спільної роботи! 🚮🤝♻️

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше