Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Козачолопанська медична амбулаторія отримала новий автомобіль швидкої допомоги

Новини
28.09.2022

Сьогодні друзі Дергачівщини Олег Абрамичев, Сергій Жадан, Юрій Боцуляк, Олександр Константінов, а також мій радник Євген Котенко передали на потреби козачолопанської сімейної амбулаторії новий автомобіль швидкої допомоги!

Під час окупації росіяни вивезли з Козачої Лопані медичний автомобіль, який був закріплений за місцевою амбулаторією, і тому виникла нагальна потреба у новому спецтранспорті.

У прикордонних населених пунктах люди часто отримують поранення від ворожих «прильотів» і підриваються на мінах, після чого їх треба якомога швидше доставляти до лікарні. З відповідним проханням до мене звернулася староста Людмила Вакуленко, і, завдяки волонтерській команді Олега Абрамичева, цю проблему було вирішено.

Ми також отримали від наших друзів змінні акумулятори для дронів Mavic, які передамо на фронт захисникам України!

Надзвичайно вдячний вам за постійну, вчасну і неоціненно важливу підтримку, яку ви надавали і продовжуєте надавати Дергачівській громаді! 🤝

Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше