Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Колектив підприємства ТОВ МНВП «Аріс» Лтд надав допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах

Новини
23.12.2021

Напередодні Нового року до Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дергачівської міської ради надійшла пропозиція від ТОВ МНВП «Аріс» Лтд про надання допомоги сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Колектив підприємства вирішив передати продуктові набори, цукерки для сімей з дітьми, які потребують соціальної підтримки. Це приклад для інших небайдужих людей, організацій, підприємств, як можна робити добрі справи.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність колективу ТОВ МНВП «Аріс» Лтд та особисто директору Євгенію Титаренку. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки сімей, які потребують допомоги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше