Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівництвом громади здійснено робочий візит до села Безруки

Новини
02.02.2022
В рамках візиту першим заступником очільника громади і депутатом обласної ради Євгеном Шатохіним організовано перевірку стану їдальні Безруківського ліцею, а також інспекцію територією села з метою визначення оптимальних місць для майданчиків, на яких будуть встановлені контейнери збору побутових відходів.
За результатами візиту Євген Шатохін разом з заступником міського голови Олександром Туренком, директором КП «Дергачікомунсервіс» Віктором Сучовим і старостою Володимиром Мицаєм зазначили наступне 👇
🟠 Їдальня Безруківського освітнього закладу потребує капітального ремонту, зокрема заміни системи опалення, оновлення устаткування харчоблоку і загального стану їдальні. Євген Анатолійович підкреслив, що з цього приводу незабаром розпочнеться створення проєктно-кошторисної документації, а ремонт повною мірою буде завершено до початку наступного навчального року.
🟠 Майданчики з контейнерами збору побутових відходів встановлюватимуться на території села в оптимальній доступності для місцевих мешканців (зокрема на перехрестях вулиць і провулків). Роботи з облаштування місць вивозу сміття будуть завершені у 2-3 кварталі поточного року. Після цього КП «Дергачікомунсервіс» розпочне регулярний вивіз сміття згідно тарифів, затверджених міською радою.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше