Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівництвом громади проведено виїзну нараду щодо капітальної реконструкції дороги в районі Дергачівського залізничного вокзалу

Новини
27.01.2022
Міським головою Вячеславом Задоренком та депутатом обласної ради, першим заступником керманича громади Євгеном Шатохіним внесено пропозиції щодо капітальної реконструкції ділянки дорожнього полотна і придорожньої території в районі залізничного вокзалу міста Дергачі.
Під час виїзної наради очільники Дергачівщини спільно з робочою групою обговорили питання розширення дороги та укладки нового асфальтного полотна, модернізацію і капітальне перекриття існуючих пішохідних тротуарів, бордюрів по вулицям Вокзальній та Привокзальній для вдосконалення дорожнього руху й оптимізації придорожньої інфраструктури.
Також обговорили питання необхідності заміни системи водопостачання по вулиці Сумський шлях перед початком ремонту дороги Харків-Золочів-Олександрівка на ділянці, що проходить через місто Дергачі.
Як зазначалося раніше, ремонтні роботи розпочнуться з настанням сприятливих погодних умов у порядку черговості.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше