Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівництво міської ради привітали енергетиків громади з професійним святом

Новини
22.12.2021
Заступник міського голови Олександр Туренко та начальник відділу житлово-комунального господарства Вікторія Таранова привітали начальника Дергачівського району електричних мереж АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» Олександра Коваленка та начальника Дергачівського району з розподілу електроенергії Дмитра Драгуна з професійним святом.
«Від імені міського голови маємо приємність привітати вас з Днем енергетика. Саме енергетики своєю наполегливою працею доносять світло і тепло до кожної домівки, кожного підприємства Дергачівської громади. Дякуємо за плідну співпрацю! Бажаємо безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, успіхів та добробуту», – зазначили Олександр Туренко та Вікторія Таранова.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше