Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівництво Дергачівської міської ради провело виїзний прийом громадян у Безруківському старостаті

Новини
30.06.2021
30 червня секретар Дергачівської міської ради Світлана Кучеренко та секретар виконкому ради Таміла Остропілець за участі старости Володимира Мицая зустрілися з мешканцями села Безруки.
Питання, порушені жителями перед представниками місцевої влади, стосувалися:
? слабкої напруги в системі електромереж по вулиці Калиновій;
? проблеми вивозу сміття у селі;
? необхідності спилювання аварійних дерев у сосновому борі на кладовищі біля Іоанно-Богословського храму;
? незаконного привласнення земельних ділянок.
✔ Щодо проблеми з електрикою Світлана Кучеренко наголосила: «Обслуговуванням системи електропередач у громаді займається Дергачівський район електричних мереж, який підпорядковується АТ «Харківобленерго», а не міській раді. Ми обов’язково порушимо вашу проблему перед РЕМом і завдяки конструктивному діалогу будемо шукати шляхи її вирішення».
✔ Безруківський староста Володимир Мицай пояснив ситуацію стосовно проблеми вивозу сміття: «У Безруківській сільській раді, коли вона існувала, не було структури, яка б відповідала за цю сферу обслуговування громадян. Тепер, коли Безруки приєднались до Дергачівської громади, процес вирішення цієї нагальної проблеми вже запущено завдяки ініціативі Вячеслава Задоренка та Євгена Шатохіна. Громада очікує на придбання нової спецтехніки, завдяки якій на регулярній основі почнеться вивіз сміття з кожного домоволодіння у нашому селі. Для цього домоволодінню буде необхідно щомісячно і своєчасно сплачувати вартість цих послуг згідно договору з комунальним підприємством».
✔ З інших вищезазначених питань також було прийнято відповідні рішення і надані доручення до виконання компетентними органами виконавчого комітету Дергачівської міської ради.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше