Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівництво Дергачівської громади разом з засновником компанії «CodeIT» Олексієм Холоденком відвідали міське бомбосховище, де створюється безпечна дитяча кімната

Новини
01.06.2023
Благодійний фонд «CodeIT for life», який активно допомагає Дергачівщині, – це не просто волонтерська організація. Ці люди будують мережу безпечних просторів, у яких жодна витівка ворога не завадить нашим дітям з користю та комфортом проводити час.
 
Сьогодні, поки малеча насолоджувалась святом до Дня захисту дітей, керівництво громади разом з засновником компанії «CodeIT» Олексієм Холоденком відвідали одне з міських бомбосховищ, де наразі тривають ремонті роботи зі створення безпечної дитячої кімнати зі спортивно-розважальним ухилом.
 
У лютому, під час відкриття першої дитячої кімнати, начальник міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко від імені Дергачівської громади підписав меморандум про співпрацю з «CodeIT for life». Цей меморандум міцно закріпив наше партнерство щодо майбутніх починань. Тепер ці починання створюють реальний результат, у якому у середині літа зможуть впевнитись маленькі дергачівці та їхні батьки, коли ми разом відкриємо нову спортивну кімнату.
 
Далі – буде більше!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше