Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівництво Дергачівської громади провело робочу зустріч із жителями Токарівського старостату

Новини
20.09.2021

Сьогодні, 20 вересня, міський голова Вячеслав Задоренко разом зі старостою Токарівського округу Вікторією Колодочкою та депутатом міської ради від політичної партії «Блок Світличної "Разом!"» Ігорем Нікольченком обговорили питання благоустрою з мешканцями вулиці Ганзія, яка знаходиться поблизу україно-російського кордону та адміністративно відноситься до села Гоптівка.

Нещодавно за підтримки Ігоря Нікольченка тут було пробурено дві свердловини для питної води та встановлено накопичувальні ємності. Завдяки цьому місцеві жителі отримають питну воду до власних осель; роботи з підключення наразі завершуються.

Не менш важливими результатами зустрічі стало обговорення пропозицій щодо встановлення вуличного освітлення біля двох двоповерхівок (єдиних житлових будинків на вулиці Ганзія), а також вирішення проблеми спилу аварійних дерев, щодо виконання якої Вячеслав Задоренко відразу надав доручення компетентним службам.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше