Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Керівники громади та області ознайомилися з ходом капітальних ремонтних робіт частини приміщень Дергачівського ЗДО комбінованого типу №3 «Сонечко»

Новини
23.12.2021
22 грудня очільник громади Вячеслав Задоренко разом із заступником голови Харківської облдержадміністрації Михайлом Харнамом, першим заступником міського голови, депутатом обласної ради Євгеном Шатохіним, заступником міського голови Вікторією Колдуненко, начальником Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяною Дударєвою ознайомилися з ходом капітальних ремонтних робіт частини приміщень Дергачівського ЗДО комбінованого типу №3 «Сонечко».
Кошти на ремонт санітарних вузлів виділено з обласного та місцевого бюджетів на виконання Програм економічного і соціального розвитку Харківської області та соціально-економічного і культурного розвитку Дергачівської міської ради на 2022-2024 роки.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше