Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Капітальному ремонту дороги Дергачі - Дворічний Кут бути!

Новини
14.01.2022

Навесні минулого року під час оцінки стану ремонту моста через річку Лопань на виїзді з Дергачів до Дворічного Кута в рамках робочої поїздки з керівництвом Харківської області міський голова Вячеслав Задоренко порушив питання про необхідність оновлення дорожнього полотна на автошляху Дергачі – Дворічний Кут.

Ця транспортна артерія з’єднує Дергачі з сусідньою Солоницівською громадою і вже давно потребує ремонту, що особливо гостро відчувають автомобілісти, які долають її щодня.

На сьогоднішній день дорогу Дергачі – Дворічний Кут внесено до переліку об'єктів капітального ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Харківської області, які у 2022 році фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету. На її ремонт з держбюджету виділено 20 млн грн.

Вячеслав Задоренко з цього приводу зауважив: «Висловлюю вдячність керівництву Харківської області, начальнику обласної Служби автомобільних доріг Андрію Алексєєву та директору держпідприємства «Дороги Харківщини» Ігорю Турченку за взаємопорозуміння і конструктивну співпрацю у цьому питанні. Разом зробимо більше!»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше