Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформуємо, що за даними ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ України» продовжується зростання захворюваності на COVID-19 в Харківській області

Корисна інформація
23.11.2022

Інформуємо, що за даними ДУ «Харківський ОЦКПХ МОЗ України» продовжується зростання захворюваності на COVID-19 в Харківській області.

Фахівцями Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області розпочаті проведення моніторингових відвідувань об’єктів масового перебування людей та проведення роз’яснювальної роботи щодо попередження поширення захворюваності на COVID-19.

Нагадуємо, що згідно із змінами, внесеними до постанови КМУ №1236 від 09.12.2020 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України респіраторної хвороби COVID-19», на період воєнного стану виконання заходів, передбачених постановою №1236 носить рекомендаційний характер, зокрема фізичним особам і суб’єктам господарювання рекомендовано дотримуватися протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19; фізичним особам рекомендовано отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше