Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформуємо про показники захворюваності COVID-19 в Харківській області

Новини
15.12.2022

Інформуємо, що протягом останнього місяця у Харківській області відмічається зростання захворюваності на COVID-19. Так, за листопад зареєстровано 855 випадків хвороби серед населення Харківської області, з яких 33 особи померло. Вже за перші дні грудня (з 01.12.2022 по 12.12.2022) зафіксовано 255 випадків та померло від COVID-19 вісім осіб. Це може спричинити нові хвилі поширення COVID-19.

Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області рекомендує не нехтувати правилами безпеки та наскільки це можливо дотримуватися протиепідемічних заходів, а саме маскового та дезінфекційного режимів, дистанції у місцях скупченості людей, дотримуватися правил респіраторної гігієни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше