Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо налагодження співпраці в напрямку економічного розвитку Дергачівської громади через формування та реалізацію крафтового виробництва

Новини
05.06.2023

Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад (АРР ТОТГ) після вимушеного виїзду із Нової Каховки, пов’язаної з окупацією Херсонщини, вже майже рік продовжує свою діяльність на території Черкащини в м. Умань. Команда впроваджує проєкти по розвитку та підтримці мікро та малого підприємництва в аграрній сфері та туризмі.

Партнери з Українського кластерного альянсу та соціального підприємства «Це Крафт» звертається до підприємців Дергачівщини з пропозицією щодо налагодження співпраці в напрямку розвитку нашої громади, через формування та реалізацію  крафтового виробництва і ремісництва.

Мета програми - надати всебічну допомогу місцевим виробникам крафтової продукції і тим, хто має бажання почати виробництво або ремісництво.

За реєстрацією та більш детальною інформацією можна звернутись до відділу економічного, агропромислового розвитку та інвестицій Дергачівської міської ради за контактним номером телефону +38 (057) 633 00 59 або на електрону пошту economderrada@ukr.net.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше