Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо грантової програми Міжнародної організації з міграції (МОМ) для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств в Україні

Корисна інформація
14.03.2023

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес взяти участь у грантовій програмі.

Основною метою грантової програми є підтримка економіки України шляхом відновлення робочих місць та виробництва, а також задоволення попиту населення на критично важливі товари та послуги.

Мікро- та малим підприємствам пропонується подати заявку через онлайн-форму. Посилання на онлайн-форми та усі деталі щодо вимог і розподілу грантів наведені за посиланням.

Власники мікро- та малих підприємств Дергачівської громади можуть отримати більш детальну інформацію та кваліфіковану консультацію, написавши листа на електрону пошту відділу економічного, агропромислового розвитку Дергачівської міської ради: economderrada@ukr.net.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше