Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація Дергачівської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Новини
07.07.2021

Замовник та платник робіт з оцінки – Дергачівська міська рада Харківського району Харківської області.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – ні.

Найменування об’єктів оцінки:

       1.Забудована земельна ділянка комунальної форми власності для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)  в м. Дергачі, вул. Сумський шлях, 230-В, Харківської області (Категорія земель: землі житлової та громадської забудови. Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури)

Розмір земельної ділянки: 0,0939 га.

Нормативна грошова оцінка:  446 841,93 грн.

Мета проведення оцінки: визначення вартості земельної ділянки з метою продажу.

 Дата, час і місце проведення конкурсу: «29» липня  2021 о 10.00 год. у приміщенні Дергачівської міської ради, за адресою: Харківська обл., м. Дергачі, площа Перемоги, 5.

Конкурс проводиться за процедурою встановленою відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду Державного майна України № 2075 від 31.12.2015р. (у редакції наказу Фонду Державного майна України від 16.01.2018р. № 47) (далі Положення).

До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», та які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель відповідно до ст. 6 Закону України «Про оцінку земель» та відповідають вимогам п.12 розділу II положення.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію разом із супровідним листом у запечатаному конверті на кожний об’єкт окремо (на конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію), яка складається з:

  • конкурсних пропозицій, запечатаних в окремому конверті, щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання у календарних днях. У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість надання послуг з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законом;
  • документів щодо практичного досвіду (перелік документів встановлено абз.1 п.3 розділу I Положення) надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення);
  • підтвердних документів.

   До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

  • заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 4 до Положення);
  • письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);
  • інформація про претендента (згідно з додатком 5 до Положення);
  • копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: земельні ділянки на праві власності як окремий об’єкт оцінки або у складі об’єкта оцінки за категорією: землі житлової та громадської забудови. Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Очікувана найбільша ціна послуг з оцінки, яка буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця становить 3,5 тис. грн.

 Кінцевий термін подання документів: 23 липня 2021 року.

Відомості про місце знаходження комісії та робочої групи, контактні номери телефонів: Харківська обл., м. Дергачі, площа Перемоги, 5, т. 0678072868.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше