Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Головне управління ДПС у Харківській області інформує щодо РРО та ПРРО для підприємців

Новини
17.08.2023

З 1 січня 2022 року суб'єкти господарювання, які працюють у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зокрема, приватні підприємці та фізичні особи-підприємці 2-4 груп, мають здійснювати свою діяльність з використанням реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО).

Однак, у зв’язку з війною, Уряд прийняв рішення не застосовувати фінансову відповідальність за відсутність касових апаратів до усіх торгівців, окрім тих, що здійснюють продаж підакцизних товарів, валютних цінностей або ж працюють у сфері азартних ігор.

Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» поновлено застосування штрафних санкцій за порушення використання РРО/ПРРО.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше