Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко відвідала з робочою поїздкою Дергачівську громаду

Новини
05.10.2021
Керівники Харківської області та Дергачівської громади відвідали освітній і медичні заклади в місті Дергачі та селищі Козача Лопань, оглянули їх матеріально-технічні умови, поспілкувався з працівниками, визначили важливі кроки, які необхідно здійснити для отримання позитивних результатів та розробки стратегії розвитку Дергачівщини.
Одним з перших пунктів у програмі робочої поїздки стала презентація соціального таксі – спеціально обладнаного автомобіля для перевезення громадян з обмеженими фізичними можливостями. Необхідну сучасну техніку вдалося придбати в рамках проєкту «Турбота про осіб з інвалідністю - запорука соціальної сталості громади», який переміг у конкурсі «Разом в майбутнє».
 
Тетяна Єгорова-Луценко вручила завідувачу хірургічним відділенням Дергачівської центральної лікарні Роману Королю сертифікат на одноканальний хірургічний генератор для герметизації судин в комплекті з набором інструментів. Медичний заклад придбав хірургічний апарат в рамках проєкту «Сучасна хірургія-здорове майбутнє громади!» обласного конкурса мініпроєктів «Ефективна медицина в громаді».
 
Під час робочої поїздки Тетяна Єгорова-Луценко ознайомилась з роботою амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в селищі Козача Лопань. Медичний заклад обслуговує 6 247 осіб – місцевих мешканців, а також жителів сіл Нова Козача, Ветеринарне, частково мешканців міста Золочів. Будівля медичного закладу вже 30 років потребує капітального ремонту.
 
Тетяна Єгорова-Луценко запевнила, що підтримає та сприятиме проведенню капітального ремонту з облаштування педіатричного відділення, палат денного стаціонару, приміщення для бригади лікарів Центру екстреної медичної допомоги та медицині катастроф для можливості надання якісної допомоги в комфортних та сучасних умовах.
 
Завдяки командній роботі усіх ланок влади, місцевих жителів, депутатів досягаємо спільної мети. Разом зробимо більше!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше