Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фінансове управління інформує про оприлюднення проєкту регуляторного акта щодо положення про встановлення туристичного збору

Корисна інформація
12.05.2021

Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення сесії Дергачівської міської ради «Про встановлення туристичного збору та затвердження Положення  про туристичний збір на території Дергачівської міської ради».

Розробник – Фінансове управління Дергачівської міської ради.

Проєкт регуляторного акта передбачає встановлення туристичного збору та затвердження Положення про туристичний збір на території Дергачівської міської ради. Даний проєкт рішення розроблений відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податкового кодексу України з метою законодавчого врегулювання для справляння туристичного збору на території Дергачівської міської ради та збільшення надходження коштів до міського бюджету.

Проєкт регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено (14.05.2021р.) на офіційному сайті Дергачівської міської ради за посиланням https://dermiskrada.dosvit.org.ua/  в розділі „Документи”

Строк приймання пропозицій і зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об‘єднань до проєкту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції і зауваження до проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за поштовою адресою: пл. Перемоги, 2А, м. Дергачі, Харківський район, Харківська область, 62303, або на електронну адресу Фінансового управління Дергачівської міської ради: dergachi_rfu71@ukr.net.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше