Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки! Від щирого серця вітаємо вас зі святом!

Привітання
01.09.2021
Дорогі школярі, шановні вчителі та батьки! Від щирого серця вітаємо вас зі святом! ?
 
1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.
 
Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!
 
1 вересня для випускників – це останнє шкільне свято в їхньому житті. Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме цього навчального року ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування й вступити до ВНЗ.
 
Шановні батьки, бабусі й дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам бажаємо терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, тепла, любові та енергії!
 
Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності та принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи й досягнення! Здоров’я вам!
 
З нагоди Дня Знань вітаємо всіх із початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань!
 
Дергачівський міський голова
Вячеслав Задоренко
 
Депутат Харківської обласної ради
Євген Шатохін
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше