Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дорогі медичні сестри! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Привітання
12.05.2022

Дорогі медичні сестри! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Ви виконуєте дуже важливу роль, адже формуєте особливий зв'язок: «лікар — сестра — хворий», в основі якого лежить вміння зрозуміти пацієнта. І саме від ваших компетентних дій залежить ефективність призначення лікарів.

Медичні сестри Дергачівської центральної лікарні -  високопрофесійні фахівці, справжні рятівниці в білих халатах! І зараз, в умовах воєнного стану, готові мужньо, з почуттям відповідальності надавати кваліфіковану медичну допомогу населенню, проявляючи співчуття,  милосердя і високий професіоналізм.

Спасибі вам за те, що ваші ніжні жіночі плечі витримують всі дані вам долею і роботою тяготи. Таку професію може обрати тільки по-справжньому добра, чуйна до чужої біди і віддана обраній справі людина. Тож нехай і вам в повсякденному житті зустрічаються подібні чудові люди.

Бажаємо вам здоров’я, витримки у такій нелегкій праці, невичерпної енергії, подяки пацієнтів, професійних і життєвих успіхів, родинного затишку та миру!

Дергачівська центральна лікарня

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше