Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома співвласників багатоквартирних будинків Дергачівської громади!

Новини
06.10.2021
Комунальне підприємство «ДЕРГАЧІКОМУНСЕРВІС» Дергачівської міської ради інформує співвласників багатоквартирних будинків Дергачівської об’єднаної територіальної громади, що з метою забезпечення та реалізації прав на самостійне управління багатоквартирним будинком, на виконання законів України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14 травня 2015 року № 417-VIII, «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» від 29 листопада 2001 року № 2866-III та «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017 року № 2189-VIII, на підставі рішення XVII сесії VIII скликання Дергачівської міської ради від 05 жовтня 2021 року № 1711-25 «Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «ДЕРГАЧІКОМУНСЕРВІС» Дергачівської міської ради багатоквартирних будинків», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 р. № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», КП «ДЕРГАЧІКОМУНСЕРВІС» ініціює процедуру списання з балансу багатоквартирних будинків.
 
Просимо співвласників багатоквартирних житлових будинків Дергачівської об’єднаної територіальної громади побудинково провести збори співвласників, прийняти рішення про форму управління багатоквартирним будинком та надати відповідні протоколи до Дергачівської міської ради (форма протоколу затверджена Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.08.2015 № 203 «Про затвердження форми протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку»).
 
За результатами проведених зборів Вами може бути прийняте одне з наступних рішень щодо управління будинками:
1. Самоуправління;
2. Створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ);
3. Обрання управителя.
 
З повагою, адміністрація КП «ДЕРГАЧІКОМУНСЕРВІС»!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше