Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги юридичних осіб!

Корисна інформація
30.07.2021

Дергачівська міська рада нагадує про необхідність керівників до 11 жовтня 2021 року актуалізувати в ЄДР відомості про кінцевих бенефіціарних власників (КБВ) юридичних осіб (і у яких є КБВ, і тих, що їх не мають), крім державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ, організацій, ОСББ, релігійних організацій, політичних партій, їх структурних утворень, професійних спілок, їх об’єднань, організацій профспілок, передбачених статутом профспілок та їх об’єднань, творчих спілок, місцевих осередків творчих спілок, організацій роботодавців, їх об’єднань, адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат.

За неподання/несвоєчасне подання державному реєстратору передбаченої Законом інформації про КБВ юридичної особи передбачена відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від 17000 грн до 51 000 грн (частина 6 статті 166-11 Кодексу про адміністративні правопорушення).

При виникненні питань звертатися за телефоном: +380576332120.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше