Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги юнаків 2007 року народження! Інформація щодо приписки до призовної дільниці

Новини
12.10.2023

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.02 р. №352 «Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян на строкову військову службу» в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 р. № 100 в період січень – березень 2024 року проводиться приписка юнаків, яким у рік приписки виповнюється 17 років.

Приписці до призовних дільниць підлягають усі допризовники, які проживають на території громади, крім осіб, що відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.

Для приписки до призовної дільниці громадяни України зобов'язані надати необхідні документи, перелік яких установлюється Міністерством оборони України.

З собою необхідно мати наступні документи:

🔹 паспорт громадянина України (у разі наявності паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм мати довідку про реєстрацію місця проживання особи);
🔹 копію документа, що засвідчує реєстрацію особи у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (картка платника податків);
🔹 копію свідоцтва про народження;
🔹 копію атестата, диплома, свідоцтва, іншого документа про освіту;
🔹 довідку з місця навчання із зазначенням курсу чи класу;
🔹 характеристику з місця навчання;
🔹 шість фотокарток розміром 3 х 4 сантиметри (знімок без головного убору);
🔹 свідоцтва, посвідчення і довідки про одержання спортивних розрядів, про спеціальність, одержану в закладі освіти.

❗️ Відповідно до вимог чинного законодавства, за неявку без поважних причин юнаки притягуються до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

📍 За більш детальною інформацією звертайтеся до Першого відділу Харківського РТЦК та СП, або за телефоном: +38 (095) 204-23-00.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше