Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги суб’єктів декларування!

Новини
17.03.2021

Нагадуємо, що 31 березня 2021 року завершується етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація). Зазначену декларацію необхідно подати до вказаної дати шляхом заповнення її на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – Національне агентство).

На сайті Національного агентства для суб’єктів декларування розміщенні роз’яснення щодо заповнення декларацій та інша корисна інформація, яка стане в нагоді при заповненні декларації (https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/).
Технічна допомога по роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування: +38(044) 200-06-94, e-mail: support@nazk.gov.ua.
Радимо відповідально віднестись до інформації, яку зазначаєте у декларації.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше