Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги осіб, що мають статус дітей загиблих (померлих) захисників та захисниць України

Новини
02.05.2024

Рішенням Харківської обласної ради від 10 квітня 2024 року відповідно до Комплексної Програми підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024 – 2028 роки передбачено виплату щомісячної адресної грошової допомоги дітям загиблих (померлих) захисників і захисниць.

Щомісячну адресну грошову допомогу можуть отримати діти загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які були зареєстровані на момент смерті батька та\або матері у Харківській області (крім м. Харкова), у розмірі 8000 грн до досягнення дитиною 18 років.

🏢 Мешканцям Дергачівської міської територіальної громади за оформленням допомоги необхідно звертатися до відділу соціального захисту Дергачівської міської ради (м. Дергачі, вул. Європейська (колишня 1 Травня), 8А, перший поверх будівлі Дергачівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості) у понеділок, середу з 8:00 до 16:00 або у п'ятницю з 8:00 до 12:00.

При собі необхідно мати особисту заяву та засвідчені в установленому чинним законодавством порядку копії таких документів:

🔹 заяви законного представника дитини або дитини, яка досягла 14 років;
🔹 паспорта громадянина України (всіх заповнених сторінок) заявника (при наданні копії ID-паспорта лицьового та зворотного боку);
🔹 свідоцтва про народження дитини;
🔹 посвідчення члена сім’ї загиблого захисника чи захисниці України;
🔹 рішення органу опіки та піклування (за необхідності);
🔹 довідки про відкриття поточного рахунку в уповноваженому банку.

Виплата щомісячної допомоги здійснюється з місяця подання заяви.

☎️ Детальніше за телефоном: (05763) 30205 (відділ соціального захисту Дергачівської міської ради).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше