Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги мешканців громади, які отримали грошову компенсацію для ремонту пошкодженого будинку або квартири у межах державної програми «єВідновлення»

Новини
25.07.2024

🛠 Інформуємо, що після закінчення відновлювальних робіт вам необхідно надати відповідне інформаційне повідомлення у застосунку Дія або через ЦНАП, а також відзвітувати про витрачені кошти за цільовим призначенням.

❗️ Повідомлення необхідно подати не пізніше ніж через 12 місяців після дати нарахування коштів для компенсацій категорії А та 18 місяців для компенсацій категорії Б.

🔹 Ремонт категорії А - розрахована сума компенсації не перевищує 200 000 гривень.
🔹 Ремонт категорії Б - розрахована сума компенсації становить від 200 000 до 500 000 гривень.

‼️ Зверніть увагу, що отримувачі грошової компенсації, які вчасно повідомлять про завершення робіт, потраплять під вибіркову перевірку - 5% від кількості поданих повідомлень. Ті, хто не повідомлять - потраплять під 100% перевірку цільового використання коштів.

☎️ Телефон для довідок: +38 (068) 242 43 88.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше