Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги мешканців Дергачівської громади, які відносяться до пільгових категорій та потребують санаторно-курортного лікування

Новини
27.10.2023

30 жовтня розпочинається реєстрація громадян, які бажають пройти програму оздоровлення на базі клінічного санаторію "Березівські мінеральні води".

📍 Реєстрація здійснюватиметься працівниками відділу соціального захисту Дергачівської міської ради у понеділок, середу та пʼятницю з 08:00 до 16:00 у Дергачівському гуманітарному центрі (кабінет №101).

‼️ Інформація стосується тільки тих осіб, які мають статус ветерана, інвалідність або важкі захворювання, та зареєстровані на території Дергачівської громади.

🏡 На базі санаторію "Бермінводи" поновлено роботу усіх лікувально-діагностичних підрозділів. Відпочиваючі розміщуються в спальних корпусах з централізованим опаленням, цілодобовим постачанням холодної і гарячої води, з доступом до повноцінного дієтичного харчування та оздоровчих процедур відповідно до рекомендацій профільних лікарів.

🖋 Для реєстрації заявки на лікування з собою необхідно мати наступні підтверджуючі документи:

🔹 копію паспорта громадянина України;
🔹 медична довідку закладу охорони здоров’я за формою № 070/о;
🔹 копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);
🔹 копію довідки медико-соціальної експертної комісії про групу інвалідності (для осіб з інвалідністю);
🔹 копію відповідного посвідчення (для ветеранів війни або осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною);
🔹 копію документа, що встановлює факт позбавлення постраждалого громадянина особистої свободи внаслідок збройної агресії рф проти України.

📍 За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу соціального захисту Дергачівської міської ради, або за телефоном: +38 (067) 807-28-67.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше