Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги керівників підприємств та установ агропромислового комплексу Дергачівської громади щодо можливості отримання перепусток для цілодобового пересування осіб та сільськогосподарської техніки без обмежень руху польовими шляхами, її роботи на полях Дергачівської громади

Новини
22.03.2023

❗️ До уваги керівників підприємств та установ агропромислового комплексу Дергачівської громади!

Інформуємо вас щодо можливості отримання перепусток для цілодобового пересування осіб та сільськогосподарської техніки без обмежень руху польовими шляхами, її роботи на полях Дергачівської громади, зокрема під час комендантської години.

Ці заходи спрямовані на організацію безперервного циклу виробництва при проведенні комплексу весняно-польових робіт, проведенні заходів із вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції, а також продуктів харчування.

❗️ Перепустки видаються Харківською обласною військовою адміністрацією за заявкою керівника підприємства з переліком осіб із зазначенням посади та обґрунтуванням необхідності отримання такої перепустки. Надалі комендатура розглядає вашу заявку та приймає рішення про видачу чи відмову у видачі перепусток.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше