Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги фізичних осіб-підприємців, які є власниками земельних ділянок у Дергачівській громаді, щодо реєстрації на проведення розмінування та реабілітації земель сільськогосподарського призначення

Новини
02.08.2023

Повідомляємо, що Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) та Всесвітня продовольча програма (ВПП) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України розпочинають реєстрацію на проведення розмінування та реабілітації земель сільськогосподарського призначення.

Фермери Харківського району Харківської області можуть подати заявку на підтримку. Вони повинні мати у власності чи орендувати земельні ділянки загальною площею до 300 га. Серед інших критеріїв пріоритетності:

- високий відсоток необроблюваних земель як наслідок війни;
- високий відсоток розбомблених земельних ділянок;
- високий відсоток забруднення зон;
- зменшена кількість працівників внаслідок війни;
- ґрунти загальнодержавного значення;
- сполучення ділянок з дренажним басейном, вилуговування ґрунту.

Щоб взяти участь у програмі фермери мають бути зареєстровані в Державному аграрному реєстрі (ДАР) та перейти за посиланням, що надійде у повідомленні в особистий кабінет у ДАРі або на електрону пошту, вказану при реєстрації в ДАРі.

Подати заявку у ДАРі потрібно до 15 серпня 2023 року.

Посилання для реєстрації у ДАРі: https://www.dar.gov.ua.

Контакт-центр ДАР: +38 044 339 92 15; support@dar.gov.ua.

Більш детально за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше