Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги фермерських господарств Дергачівщини, які знаходяться на деокупованих територіях!

Новини
05.10.2023

Благодійна організація Worldpartners (Нідерланди) достатньо багато приділяє уваги підтримці проєктів пов’язаних із розвитком фермерських господарств. Другий рік поспіль з початку бойових дій фонд реалізує програму, в межах якої надавались насіннєві матеріали з Нідерландів для домогосподарств та фермерів України. Цього року понад 20 тисяч домогосподарств та 100 фермерських господарств отримали насіннєву картоплю, насіннєву цибулю та насіння овочів “борщового набору”.

На наступний 2024 рік заплановано реалізувати проєкт підтримки для понад 250 фермерських господарств, які знаходяться на деокупованих територіях. Програма націлена на малі або середні фермерські господарства, в яких в обробці знаходиться до 150 г землі. В межах проєкту очікується надання:

- якісні насіннєві матеріали із Нідерландів;
- добрива із Нідерландів;
- ваучер на суму до 20 тисяч євро на придбання техніки;
- освітні семінари щодо передових технологій вирощування с/г культур.

Для збору інформації про адресатів створено спеціальну форму: https://forms.gle/cRPhApremqYsunLh7.

Якщо вам відомі фермерські господарства, які задовольняють вимогам програми та можуть бути зацікавлені у підтримці зі сторони благодійників, пропонуємо передати їм посилання для подання заявки.

Заявку потрібно подати до 10 жовтня 2023 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше