Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До міста Дергачі завітали учасники Всеукраїнського мотопробігу єдності 2021

Новини
25.07.2021
25 липня Дергачівська громада зустріла п’ятий ювілейний мотопробіг за єдність Української держави.
 
Колона байкерів зі стягами України та кримськотатарського народу проїхала центральними вулицями Дергачів та зробила зупинку на горі «Січ».
 
Міський голова Вячеслав Задоренко привітав учасників заходу, залишив на прапорах свій автограф та побажання.
 
До Всеукраїнського мотопробігу долучилися і місцеві мотоциклісти. Різноманітні та яскраві байки атмосферно гуркотіли під біти музики гурту Post Chord. Байкери поспілкувалися з дергачівцями, зробили спільне фото і вирушили в дорогу.
 
Усіх присутніх привітали концертною програмою колективи Дергачівського будинку культури. Для дітей працювали безкоштовні батути.
 
Відзначимо, що мотопробіг стартував 19 липня в місті Ужгород. Маршрут має довжину понад 5 тисяч кілометрів і пролягає через 57 населених пунктів. Фінішувати мотоциклісти планують 1 серпня у місті Запоріжжя на острові Хортиця.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше